06 19 303 395 info@auramill.nl

lenTwijfelt u nog over het laten plaatsen van een terrasoverkapping in uw tuin? Na deze 10 goede redenen om te investeren in een terrasoverkapping zullen uw twijfels zijn verdwenen.

1. Tuinplezier het hele jaar door
Dankzij een terrasoverkapping kunt u óók genieten van uw tuin als het wat kouder is, bijvoorbeeld in de lente of de herfst.

2. Schaduw
In de zomer biedt een terrasoverkapping juist aangename schaduw, waardoor het u nooit te heet onder de voeten wordt.

3. Mogelijkheden tot uitbreiden
U kunt er ook voor kiezen om uw terrasoverkapping uit te breiden met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren, waardoor u een soort tuinkamer creëert.

4. Geen gesjouw met meubels
Met een terrasoverkapping kunt u uw tuinmeubels gewoon het hele jaar door buiten laten staan zonder bang te zijn voor schade door het weer.

5. Beschermd tegen Uv-straling
Niet alleen uzelf, maar ook uw tuinmeubelen zijn dankzij een terrasoverkapping beschermd tegen schadelijke Uv-straling.

6. Verhoog de waarde van uw woning
Met een fraaie terrasoverkapping in uw tuin wordt uw woning een stuk meer waard, wat handig kan zijn wanneer u denkt aan het verkopen van uw woning.

7. Maak van uw terrasoverkapping een tuinoverkapping
Een terrasoverkapping staat vast aan uw woning. Maar u kunt er ook voor kiezen om de overkapping in een ander deel van de tuin te laten plaatsen. Dan spreken we van een vrijstaande overkapping. Denk hierbij aan een lamellen of overkapping met polycarbonaat.

8. Lang plezier
Van uw terrasoverkapping zullen u en uw gezinsleden jarenlang plezier beleven, aangezien deze doorgaans van duurzaam materiaal worden gebouwd.

9. Geen vergunning nodig
Doorgaans heeft u geen vergunning nodig voor het laten plaatsen van een terrasoverkapping, mits deze niet te groot is.

10. Verlengstuk van uw huis
Dankzij de terrasoverkapping wordt uw tuin écht een verlengstuk van uw huis. Zo kunt u bij grote gezelschappen altijd naar buiten uitweiden, ongeacht het weer.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij je helpen?