06 19 303 395 info@auramill.nl

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Altijd een garagedeur

die bij u past!

Als u zich goed gaat oriënteren over de verschillende mogelijkheden, komt u er al snel achter dat er veel meer mogelijk is dan een standaard kanteldeur. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden aan verschillende deuren die passen bij de functie van de garage en de stijl van de woning.

Sectionaaldeur

Een belangrijke reden om een sectionaaldeur van Novoferm te kiezen is de ruimtebesparing die het zowel binnen als buiten oplevert. Niet onbelangrijk: u hoeft zich geen zorgen te maken over de robuustheid, isolatiewaarde of veiligheid. Dit is allemaal gegarandeerd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking.

De ruimte benutten
Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als u de deur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Handig als u bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel (opslag)ruimte nodig heeft. Bekijk hoe de deur functioneert.

Dubbelwandig geïsoleerd
Dit type deur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich een rubber afdichtingsprofiel. Wel zo prettig om warmte en kou te weren, zeker als u de garage als klus- of woonruimte gebruikt. Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren zijn naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20, iso-45 en iso-70. Iso-20 heeft een isolatiewaarde van meer dan dubbelglas. Iso-45 benadert de isolatiewaarde van een spouwmuur.

Kwaliteitsgarantie
We kiezen alleen voor de beste materialen, zoals stalen secties (panelen) en kozijnvoeten van gegalvaniseerd staal. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. De robuuste constructie kan tegen weer en wind en functioneert altijd vlekkeloos.

Openslaande garagedeuren (Duoport)

Het comfort van onze dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om makkelijk naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Het gemak
De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel.

Isolerende functie
De Duoport garandeert een optimale isolatiewaarde van de panelen. De kozijnen en profielen kunnen thermisch onderbroken geleverd worden (optie). De panelen zijn altijd geisoleerd. De isolatiewaarde is Rc = 2 W/m2K, wat vergelijkbaar is met die van een spouwmuur.

Tochtvrij
Met een Duoport garagedeur is de garage vrijwel tochtdicht dankzij de onderdorpel en de afdichting rondom. Zeker een groot voordeel als u de garage voor een ander doeleinde dan het stallen van de auto gebruikt.

Onderhoudsvriendelijk
Het staal en aluminium van de Duoport deuren vragen weinig onderhoud. Af en toe even schoonmaken is genoeg. Wel zo fijn dat u er weinig omkijken naar heeft!

IJzersterk
De deuren van dit product zijn gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Ze kunnen dus tegen een stootje, zijn robuust en roestvrij. Novoferm geeft bovendien 10 jaar garantie op de openslaande deuren.

Waarom een Novoferm garagedeur?

Novoferm Logo

Breed aanbod garagedeuren

Novoferm heeft een breed assortiment garagedeuren en biedt voor elk budget, gewenste functionaliteit en ruimte een oplossing op maat.

Denk aan openslaande deuren en sectionaaldeuren, maar ook kanteldeuren. De deuren zijn leverbaar met verschillende opties, zoals een lichtlijst, ramen, automatische bediening of een extra veiligheidsset om inbraak te voorkomen. U ziet: de mogelijkheden zijn divers!

Gaat u de garage als werkruimte gebruiken? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geïsoleerde garagedeur. Wanneer u de garage vooral als opslagruimte gebruikt voor de motor of fiets dan zijn openslaande garagedeuren of een ingebouwde loopdeur een goede optie.

Jortimo

De montage van uw garagedeur wordt verzorgd door Rob ten Haaf montage & timmerwerk.

Rob ten Haaf is gespecialiseerd in de montage van garagedeuren en kan ook vergaand maatwerk voor u verzorgen.

Voor meer info en referenties: robtenhaaf.nl

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij je helpen?