06 19 303 395 info@auramill.nl

Terrasoverkappingen, het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen

met de luxe aluminium terrasoverkappingen én hoogwaardige glazen schuifwanden van Aura maken we van buitenleven buiten léven. Met onze producten beleeft u het beste van alle seizoenen aan huis.

Aluminium overkappingen

Kiest u bij ons voor een aluminium overkapping, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget.

Lamellen overkappingen

Een combinatie van elegantie, design, comfort en bescherming. Met de Skyroof serie bent u te allen tijde in control over de hoeveelheid licht en ventilatie. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Carports

Je auto wordt dag in dag uit blootgesteld aan verschillende invloeden. Om je auto hiertegen te beschermen, is een carport ideaal. Wij bouwen uw carport op maat en geheel naar uw eigen wensen.

Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand biedt bescherming tegen weer en wind zonder in te leveren op lichtinval of uitzicht. Daardoor kunt u tijdens alle seizoenen maximaal van uw overkapping, tuin of balkon genieten.

Jortimo

De montage van uw terrasoverkapping, glazen schuifwand of verandazonwering wordt verzorgd door Jortimo timmer- en montagewerk.

Jortimo is gespecialiseerd in de montage van aluminium terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en kan ook vergaand maatwerk voor u verzorgen.

Voor meer info en referenties: jortimo.nl

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij je helpen?