06 19 303 395 info@auramill.nl

Buitenzonwering

Making shadow beautiful

Screens – Rolluiken – Veranda zonwering – Knikarmschermen – Uitvalschermen – Horren

 

Maak kennis met én ontdek nu onze prachtige buitenzonweringen.

Wij zijn dealer van de kwalitatief zeer hoogwaardige én duurzame zonweringsproducten van de Rainbow Collection.

Van knikarmschermen tot aan screens, rolluiken, terrasoverkappingen, markiezen, verandazonweringen en uitvalschermen…. Of het nu gaat om het creëren van een stukje schaduw en verkoeling in uw huis, op het terras of het balkon: wij zijn er van overtuigd dat de producten uit de Rainbow Collection voor u dé oplossing zijn.

Making Shadow Beautiful!

In onze vernieuwde ruime showroom hebben wij een uitgebreid assortiment buitenzonwering van Rainbowsol.
Denk hierbij aan: screens, rolluiken, veranda zonweringen, knikarmschermen, uitvalschermen en plisséhordeuren.

Ook de mooie, strakke design buitenzonweringen van de Q-serie zijn bij ons verkrijgbaar.
Wenst u graag wat anders dan de rond afgewerkte knikarmschermen en is een modern design iets voor u? Dan is wellicht de Q-serie een mooie toevoeging aan uw woning.

We wensen u veel zon én schaduw op maat!
Team Aura Mill
Making Shadow Beautiful

Screens

Een screen is een moderne zonwering, die is gemonteerd aan de binnenzijde of buitenzijde van het raam. Daarbij zijn er vele mogelijkheden. Screens zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden omdat ze makkelijk zijn in gebruik, ze relatief weinig onderhoud vergen en van hoge kwaliteit zijn.

Rolluiken

Vooral in zomerse perioden wilt u de warmte buiten houden. U hebt behoefte aan een oplossing waarbij u uw ramen en deuren kunt afsluiten. De rolluiken uit de Rainbow Collection zijn de oplossing. Ze zijn Made in Holland en te verkrijgen bij de vele geselecteerde en professionele zonweringsdealers in heel Nederland.

Knikarmschermen

Eindelijk bent u in staat om de inval van de zon in uw tuin, of op uw balkon, beter te regelen en te organiseren. Want, het is op die hele warme dagen, die we steeds vaker in de zomerperiode – en zelfs ook in het voorjaar – beleven, natuurlijk fijn, comfortabel én veilig om ook bewust voor schaduw te kiezen.

Uitvalschermen

Het doel van een uitvalscherm is om de zon te weren. Stelt u zich eens voor; u zit in de huiskamer en u hebt last van de laagstaande zon, bijvoorbeeld in het voor- of najaar. Of in de hoogzomerse periode, later op de avond. Een uitvalscherm is dan de ideale oplossing.

Plissé hordeuren

Als het warm weer is, zetten we graag de deur open voor verkoeling, alleen hebben we dan vaak last van muggen en ander ongedierte. Een plissé hordeur is hét perfecte hulpmiddel om insecten buiten te houden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, maak een afspraak.

Jortimo

De montage van uw buitenzonweringen wordt verzorgd door Rob ten Haaf Montage & Timmerwerken.

Rob ten Haaf is gespecialiseerd in de montage van buitenzonweringen denk hierbij aan o.a.
Screens, Rolluiken, Knikarmschermen, Uitvalschermen & Plissé hordeuren.

Voor meer info en referenties: robtenhaaf.nl

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij je helpen?